Обилазак организације РВС у Новом Пазару од стране руководства СОРВС и представника Управе за обавезе одбране МО
децембар 7, 2022
Show all

Годишња скупштина Општинске организације резервних војних старешина Крупањ

У прелепој сали Старог здања, 02.12.2022. године одржана је годишња Скупштина ОО РВС Крупањ уз присуство представника локалне самоуправе господина Милорада Симића, координатора за Сремски, Мачвански и Колубарски округ, господина Милоја Васића и председника ООРВС Осечина господина Драгана Деспотовић.

Скупштином је председавао председник ОО РВС Крупањ Драган Грујић

На Годишњој скупштини Општинске организације резервних војних старешина Крупањ сумирани су резултати, донете значајне одлуке о даљем раду и новим кадровима на челу организације и подмлађен састав Скупштине ООРВС Крупањ.

Поред извештаа о раду у којем је председник ООРВС Крупањ, господин Драган Грујић, посебно нагласио да је после више година неактивности, у протекле две године, организација постигла значајне резултате у реализацији програмских задатака, остварила добру сарадњу са локалном самоуправом, Туристичко спортском организацијом општине Крупањ, а посебан значај има рад са младима и сарадња са основном и средњом школом у Крупњу.

Учесници годишње Скупштине

Избором нових чланова Скупштине, а посебно избором најмлађег члана Наташе Живановић за заменика председника организације, обезбеђени су услови за још успешнији рад у наредном периоду.

Славко Живановић

FacebookTwitterViberShare